Vi er stolte av det vi gjør. Kunder betyr utfordringer og utvikling. Vi tror på konstant utvikling, og derfor er vi interessert i å vite hva du synes om oss, så vennligst legg igjen en anmeldelse her.

Din anmeldelse
Navn:
E-post:
Anmeldelser
Fick slipsen idag och måste bara säga att ni ger en fantastisk service.

- Glad kund (2018-03-07 11:03:44)
Köpte en JULIET och vill bara säga att den blev pricken över i till min samling.
- Mr X (2016-12-04 21:44:12)
Kul med en Åländsk slips i sortimentet.
Köpte en VIGGO av er och är så nöjd med den.
- H O Jansson (2016-10-31 20:50:32)
Fick hem "Amalthea" för några dagar sedan. Vill bara berätta att det för närvarande är den läckraste slipsen i min samling. En underbar design med en riktigt tung utstrålning.

- Bosse the boss (2016-06-18 17:53:18)
Tack för ert engagemang.
Vi kommer absolut att använda er vid nästa jubileum.


- Vi på östsidan (2016-01-20 08:23:39)
Det gjorde ni bra.
Alla blev glada och nöjda.

MVH

Vi på "Kantarellen".
- Gruppledaren (2015-10-26 06:40:00)
Tak for handelen, slipset er finere i virkeligheden end på billedet.
Næste slips bliver også købt hos jer

- Hanne Lund Nielsen (2015-03-11 14:00:15)
Fick slipsarna i fredags och de matchar perfekt till personalens skjortor.
Tack för ert engagemang.
- Kurre (2015-02-15 16:11:05)
Supersnygga slipsar, framförallt de enfärgade !!!
- Markus (2015-02-04 15:21:22)
God jul på er och tack för julklappen.
Total överraskning att få en liten julklapp i leveransen. Slipsarna och näsduken motsvarade mina förväntningar.
- Joel (2014-12-10 17:58:24)
Kanonservice och jättefina slipsar!
Den jag köpte passade inte min skjorta i färgen och jag önskade en ny som skickades supersnabbt, den nya var perfekt. Bra priser dessutom. Mitt nya solklara förstaval när det gäller slipsköp i framtiden :)
- Uffe (2014-11-16 20:00:14)
Ni strulade till min order (vilket kan hända alla)
Men hanteringen och lösningen på problemet var supersnyggt gjort.
Ni lever absolut upp till ert motto att kunden ska vara nöjd.
Räkna med fler beställningar från mig. :)
- Reza (2014-11-10 20:52:45)
Slipslådan har ett stort sortiment, bra service och trevligt bemötande. En bra site om du vill förnya din egen slipslåda. Tack för fin slips och matchande bröstnäsduk!
- Jonas (2014-11-04 08:31:05)
Snygga slipsar av hög kvalitet. Snabba leveranser. Toppen service. Mvh M F
- Lea Dahl (2014-10-24 12:06:17)
Riktiga kvakitetsslipsar. Är väldigt nöjd!
H. Sr
- Samuel Roponen (2014-10-23 13:19:30)
Hej slipslådan o tack för bra service.snabba leveranser o super kvalite på era slipsar.
mv nöjd kund...

- Hasse (2014-10-23 08:34:02)
Tjena Slipslådan.

Beställde slipsar av er i söndags morse.
I dag (måndag) när jag kom hem så låg dom redan i brevlådan. Det var den absolut snabbaste leverans jag varit med om under alla år jag har handlat över nätet. Det tog en enda dag trots att det var helg! Fantastiskt!

Mvh
Mycket nöjd kund.
- Nöjd kund (2014-10-20 20:30:44)

Gratis frakt.

Levering innen 2-3 dager.

Slips i 100% silke av høyeste kvalitet.

Produsert av:
Wikinggruppen
start